Sípia amb porro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 sípies (uns 160g cada una)
  • 2/3 porros
  • Oli

2 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

1. Picar a trocets petits els porros ( sense les fulles ni la part molt verda).
2. Treure la part de les potes i guardar nomes les potes fines.
3. Tallar les potes en troços petits i fregirles amb el porro i una mica d'oli.
4. Quan estigui cuit, treure-ho i guardar-ho
a part.
5. Coure a la mateixa paella les sípies amb una mica d'oli i una mica d'aigua.
6. Quan estiguin cuites, posar-les cada una en un plat i posar el porro cuit previament amb les potes a dins les sípies.
7. Servir

35min

Notes

Es pot servir amb algun sofregit al costat o vinegreta.


Recepta de cuina de Sípia amb porro

Sípia amb porro

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Molt bona aquesta recepta!
Raquel Horta B diu:
Gracies!!!:)
Pepi Faure Julián diu:
Ha d'estar deliciosa aquesta sipia....

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: