Sípia amb porro
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 sípies (uns 160g cada una)
- 2/3 porros
- Oli
2 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
1. Picar a trocets petits els porros ( sense les fulles ni la part molt verda).
2. Treure la part de les potes i guardar nomes les potes fines.
3. Tallar les potes en troços petits i fregirles amb el porro i una mica d'oli.
4. Quan estigui cuit, treure-ho i guardar-ho
a part.
5. Coure a la mateixa paella les sípies amb una mica d'oli i una mica d'aigua.
6. Quan estiguin cuites, posar-les cada una en un plat i posar el porro cuit previament amb les potes a dins les sípies.
7. Servir
35min
Notes
Es pot servir amb algun sofregit al costat o vinegreta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3661 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.